Ingredienser
900 g Lammracks
Rosmarin
Kokosolja, Smör eller Ghee att steka i
Oprocessat Salt
Rosmarin
Kokosolja, Smör eller Ghee att steka i
Oprocessat Salt
3-4 Rödbetor
200 g Getost, väl lagrad och ekologisk
150 g gröna Salladsbladlad
1 dl Mynta, strimlad
Olivolja
Olivolja
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Bryn köttet i olja i stekpanna.
3. Lägg över köttet i ugnsfast form, salta och lägg över några rosmarinkvistar.
4. Stek klart i ugn tills temperaturen visar 58 grader i innertemperatur. Ta ut och låt vila.
5. Klyfta rödbetorna och koka dem mjuka.
6. Transchera köttet.
7. Lägg salladsbladen på ett fat. Fördela ut mynta, rödbetor och ringla olivolja över. Smula ost över och lägg lammracksen överst.
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Bryn köttet i olja i stekpanna.
3. Lägg över köttet i ugnsfast form, salta och lägg över några rosmarinkvistar.
4. Stek klart i ugn tills temperaturen visar 58 grader i innertemperatur. Ta ut och låt vila.
5. Klyfta rödbetorna och koka dem mjuka.
6. Transchera köttet.
7. Lägg salladsbladen på ett fat. Fördela ut mynta, rödbetor och ringla olivolja över. Smula ost över och lägg lammracksen överst.