Ingredienser
Kokoslager
200 g Kokos
1,5 dl Smör, Syrat smör, Kokosolja eller Ghee, mjukt/smält
1 msk Honung
1 tsk Vaniljpulver
1 nypa Oprocessat Salt
Choklad
0,5 dl Kokosolja
0,5 dl Kakao
2 msk Honung
2 msk Kakaomassa
1 msk Kakaosmör
1 nypa Oprocessat Salt
Garnering: Hallon, Citronmeliss
Gör så här
1. Grädda kladdkakan enligt recept. Ställ i kylen att stelna när den svalnat.
2. Mixa ingredienserna till kokoslagret. Bred det över kladdkakan och platta till så det blir helt jämnt. Ställ svalt.
3. Smält alla ingredienser till chokladlagret på låg värme.
4. Häll chokladen över kakan och kyl tills det stelnat. Servera med hallon och citronmeliss.
Garnering: Hallon, Citronmeliss
Gör så här
1. Grädda kladdkakan enligt recept. Ställ i kylen att stelna när den svalnat.
2. Mixa ingredienserna till kokoslagret. Bred det över kladdkakan och platta till så det blir helt jämnt. Ställ svalt.
3. Smält alla ingredienser till chokladlagret på låg värme.
4. Häll chokladen över kakan och kyl tills det stelnat. Servera med hallon och citronmeliss.