Ingredienser
850 g Grillribs
Glaze
2 msk Tomatpuré
2-3 tsk Honung
3 Ansjovisfiléer
Oprocessat Salt
1 Blomkålshuvud, grovy riven
2 dl Cashewnötter
850 g Grillribs
Glaze
2 msk Tomatpuré
2-3 tsk Honung
3 Ansjovisfiléer
Oprocessat Salt
1 Blomkålshuvud, grovy riven
2 dl Cashewnötter
1 dl Syrad Grädde
1 dl Surkål
0,5 dl Syrad Morot
0,5 st liten gul Lök, finstrimlad
0,5 tsk Fransk Senap
Oprocessat Salt
Serveringsförslag: Grönsallad
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Mixa ingredienserna till glazen.
3. Lägg grillribsen på ett galler med en plåt under. Pensla med glazen.
4. Grilla i ugn 25-30 minuter. Vänd efter halva tiden.
5. Koka upp blomkålen. Ta från värmen och sila av vattnet. Salta.
6. Rosta ceshewnötterna i en torr stekpanna.
7. Blanda alla ingredienser till coleslawen.
8. Servera grillribsen med coleslaw, blomkålsris med rostade cashewnötter över och en grönsallad.
Serveringsförslag: Grönsallad
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Mixa ingredienserna till glazen.
3. Lägg grillribsen på ett galler med en plåt under. Pensla med glazen.
4. Grilla i ugn 25-30 minuter. Vänd efter halva tiden.
5. Koka upp blomkålen. Ta från värmen och sila av vattnet. Salta.
6. Rosta ceshewnötterna i en torr stekpanna.
7. Blanda alla ingredienser till coleslawen.
8. Servera grillribsen med coleslaw, blomkålsris med rostade cashewnötter över och en grönsallad.