Rostbiff med Zucchinisallad


Gör rostbiffen en dag i förväg så att det bara är att plocka fram och skiva upp. Perfekt att ta med på utflykten!

Ingredienser
Rostbiff
Vitlöksklyftor
Färska örter, ex timjan, rosmarin
1 Zucchini
Kokosolja, smör eller Ghee att steka i
0,5 Citron, saften av
1 dl Majonnäs eller Syrad Grädde
1 liten Gul Lök, vårlök eller purjolök, finhackad
2 msk Kapris
5-6 Rädisor, skivade
Flingsalt
Gräslök

Ekologisk Grillkrydda

Gör så här
1. Sätt ugnen på 125 grader.
2. Bryn steken runtom i en stekpanna.
3. Salta, riv vitlök och klipp färska örter över.
4. Lägg folie runt steken och ställ i ugnen. Steken är färdig när temperaturen är ca 60 grader.
5. Ställ svalt till nästa dag.
6. Dela zucchinin på längden och gröp ur den. Skär i små kuber.
7. Fräs zucchinin i fett.
8. Tillsätt citronsaft. Låt svalna.
9. Tillsätt resten av ingredienserna, smaka av med salt och klipp gräslök över.
10. Skär tunna skivor av rostbiffen, salta eventuell och krydda med grillkrydda. Servera med zucchinisalladen.