Kanelbollar


12 st

Ingredienser
1,5 dl Kokosmjöl
0,5 tsk Flingsalt
0,5 tsk Kanel
0,5 tsk Kardemumma
0,5 tsk Vaniljpulver
0,5 tsk Bikarbonat
3 Ägg
1 dl kokt, mosad Pumpa
1 dl kokt, mosad Morot
0,5 dl Kokosolja
Ca 2 msk Honung

Topping
1,5 msk Kokosolja eller Ghee, smält
1,5 msk Honung
0,5 tsk Kanel

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör om.
3. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en slät smet.
4. Låt stå cirka 5 minuter.
5. Klicka ut bollar (2 msk smet) på en plåt med bakplåtspapper.
6. Grädda cirka 20 minuter. Känn med en provsticka.
7. Blanda ingredienserna till toppingen.
8. Häll toppingen på de färdiga bullarna direkt när de kommer ur ugnen. Låt svalna på galler. Servera direkt!