Ugnssteks Lax med Cream Cheese, CitronMandeltäcke och Avokadosallad


4 portioner

Ingredienser
700 g Laxfilé
Oprocessat Salt
0,5 dl Mandelmjöl
1 Citron, skalet av, finrivet
1,5 dl Cream Cheese
3 msk finhackad Gräslök

2 Avokado
15 Cocktailtomater
2 msk Olivolja
2 tsk Äppelcidervinäger
Oprocessat Salt
Svartpeppar

Serveringsförslag: Ruccola, Citronklyftor

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Lägg laxen i en form med bakplåtspapper. Salta.
3. Blanda mandelmjöl och citronskal.
4.Blanda creame cheese, gräslök och smaka av med salt.
5. Bred färskosten över laxen. Strö mjölet över.
6. Grädda i ugn 15-20 minuter.
7. Hacka avokado och tomater.
8. Blanda alla ingredienserna till salladen.
9. Servera laxen med avokadosalladen, ruccola och citronklyftor..