Chokladkaka med kokostopping


16 st

Ingredienser

Chokladbotten
2,5 dl Kokosolja
2,5 dl Mandelsmör
3 msk Honung
0,5 dl Kakao
2 tsk Vaniljpulver

Kokostopping
1 msk Kokosolja
4 dl riven Kokos
0,5 tsk Vaniljpulver
1 msk Honung

Garnering
Nötter eller bär

Gör så här
1. Smält kokosoljan till chokladbottnen i en kastrull på svag värme.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
3. Klä en form (ca 15cm * 15cm) med bakplåtspapper. Häll i smeten.
4. Ställ formen i frysen.
5. Smält kokosoljan till toppingen i en kastrull på svag värme.
6. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
7. Ta ut formen när kakan stelnat helt. Häll över kokostoppingen. Garnera med nötter eller bär.
8. Ställ in formen i frysen tills hela kakan stelnat. Skär rutor. Kakan kan behöva stå en stund i rumstemperatur innan den går att skära i.
9. Förvara i kylskåp.