16 st
Ingredienser
Chokladbotten
2,5 dl Kokosolja
2,5 dl Mandelsmör
3 msk Honung
0,5 dl Kakao
2 tsk Vaniljpulver
Kokostopping
1 msk Kokosolja
4 dl riven Kokos
0,5 tsk Vaniljpulver
1 msk Honung
Garnering
Nötter eller bär
Gör så här
1. Smält kokosoljan till chokladbottnen i en kastrull på svag värme.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
3. Klä en form (ca 15cm * 15cm) med bakplåtspapper. Häll i smeten.
4. Ställ formen i frysen.
5. Smält kokosoljan till toppingen i en kastrull på svag värme.
6. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
7. Ta ut formen när kakan stelnat helt. Häll över kokostoppingen. Garnera med nötter eller bär.
8. Ställ in formen i frysen tills hela kakan stelnat. Skär rutor. Kakan kan behöva stå en stund i rumstemperatur innan den går att skära i.
9. Förvara i kylskåp.