Mandelsmör- och chokladkaka

Snabbgjord kaka som smälter i munnen! Salt och sött i en ljuvlig kombination.

6 stycken stora eller 12 små

Ingredienser
Mandellager
2 dl Mandelsmör
0,75 dl Kokosolja utan smak
1,5 msk Honung
1 nypa Flingsalt
Chokladlager
1,5 dl Kokosolja utan smak
1,5 dl Kakao
4 msk Honung
1 tsk Vaniljpulver
1 nypa Flingsalt

Gör så här
1. Ställ fram muffinsformar.
2. Smält kokosoljan till mandellagret i en kastrull och ta bort den från plattan.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
3. Skopa upp ungefär hälften av smeten i muffinsformarna.
4. Ställ formarna i frysen cirka 10 minuter.
5. Smält kokosoljan till chokladlagret i en kastrull. Ta bort den från plattan.
6. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet.
7. Ta ut formarna ur frysen och fördela all chokladsmet i formarna.
8. Ställ in i frysen igen cirka 10 minuter.
9. När chokladen stelnat, fördela resten av mandelsmeten i formarna.
10. Ställ i frysen minst 30 minuter till de stelnat. Förvara sedan i kylskåp till servering.