Ingredienser
2,5 dl Valnötter
2 dl Paranötter
1 nypa Flingsalt
0,5-1 dl Dadlar
0,5 dl Kokos till formen
7 dl Cashewnötter
1,5 dl Citronjuice från färska Citroner
0,5 dl Honung
1 tsk Vaniljpulver
1,5 dl Kokosolja
1 nypa Flingsalt
Ca 0,5 dl Vatten
5 dl frysta Jordgubbar
1 dl Dadlar
Garnering: Riven Kokos
Garnering: Riven Kokos
Gör så här
1. Mixa nötter och salt till bottnen.
2. Tillsätt dadlar och mixa så att konsistensen blir smulig men klistrar. Tillsätt eventuellt mer dadlar.
3. Strö kokos i botten på en springform och tryck ut botten.
4. Mixa ingredienserna till kakan länge till en slät smet. Häll den över botten.
5. Ställ i frysen tills den stelnat.
6. Mixa jordgubbar och dadlar.
7. Ta ut tårtan och häll över jordgubbssmeten. Ställ tillbaka i frysen.
8. Tina kakan i kylskåp några timmar innan servering. Garnera eventuellt med kokos.
2. Tillsätt dadlar och mixa så att konsistensen blir smulig men klistrar. Tillsätt eventuellt mer dadlar.
3. Strö kokos i botten på en springform och tryck ut botten.
4. Mixa ingredienserna till kakan länge till en slät smet. Häll den över botten.
5. Ställ i frysen tills den stelnat.
6. Mixa jordgubbar och dadlar.
7. Ta ut tårtan och häll över jordgubbssmeten. Ställ tillbaka i frysen.
8. Tina kakan i kylskåp några timmar innan servering. Garnera eventuellt med kokos.