Brylépudding med nyslungad honung och mynta


4-6 portioner

Ingredienser
1 Vaniljstång
1 Citron, skalet av
5 dl Syrad Grädde
1 msk Honung
2 Ägg
6 Äggulor

Garnering: Ca 1 dl Honung, Mynta

Gör så här
1. Sätt ugnen på 125 grader.
2. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg i en kastrull.
3. Tillsätt citronskal, honung och grädde. Koka upp. Ställ åt sidan och låt stå ca 10 minuter.
4. Vispa ägg och äggulor lätt. Rör ner den varma grädden.
5. Smörj portionsformar och häll upp smeten.
6. Grädda i 45-60 minuter, tills de stannat. Ställ svalt över natten.
7. Stjälp upp brylén på tallrikar eller servera i portionsformen. Ringla honungen över. Garnera med mynta.