Fikon- och blåbärs cheesecake med pistagenötter


Ingredienser
1 dl Pistagenötter
0,5 dl Cashewnötter
1,5 dl Dadlar
1 nypa Oprocessat Salt

100 g Cream Cheese
1,5 dl Syrad Grädde
2 mogna Fikon
1 dl Blåbär
1 Lime, skalet av
1 tsk Vaniljpulver
4 Äggulor
1-2 msk Honung

Garnering
2-3 mogna Fikon
1 dl Pistagenötter, grovhackade
1 dl Blåbär
0,5 dl Kokoschips

Gör så här
1. Mixa nötterna fint. Tillsätt dadlarna och mixa till en smulig deg.
2. Täck en liten tårtbotten, 18 cm med bakplåtspapper. Tryck ut degen till en botten. Ställ i frysen.
3. Mixa ingredienserna till cheese-caken till en slät smet. Häll den i formen och frys in.
4. Ställ kakan i kylskåp ca 3 timmar innan servering. Ta sedan fram och garnera med fikon, pistagenötter, blåbär och kokoschips.