Snabblagade kaffesmakande tryfflar. Bra att svänga ihop när man får oväntat besök! Smaken går att variera i oändlighet och kaffet kan bara uteslutas och bytas ut mot vatten.
ca 18 st
Ingredienser
3,5 dl Cashewnötter
2 msk Honung
0,5 tsk Vaniljpulver
1 nypa Havssalt
0,5 dl Kokosolja
Ca 1 msk kallt starkt Kaffe
Choklad:
0,75 dl Rawkakao
0,75 dl Kokosolja
1 msk Honung
1 nypa Havssalt
Serveringsförslag: Jordgubbar
Gör så här
1. Mixa cashewnötterna till fint mjöl. Tillsätt resten av ingredienserna förutom kaffet och mixa till en slät smet. Tillsätt kaffet lite i taget till lagom konsistens.
3. Rulla till bollar och ställ i frysen.
4. Vispa alla ingredienser till chokladen till en jämn smet. Värm lite grann vid behov så att kokosoljan blir lite mjukare.
5. Doppa bollarna i chokladen. Ställ i kylskåp fram till servering.