16 st
Ingredienser
2,5 dl Cashewnötter, mixat till mjöl
1 dl Kokosmjöl
1 nypa Flingsalt
0,5 tsk Vaniljpulver
0,5 tsk Vaniljpulver
0,5 tsk Bikarbonat
0,5 dl Kokosolja, mjukt
1 Äggvita
2 msk Honung
1 sats Jordgubbssylt eller annan sylt
Gör så här
1. Mixa alla torra ingredienser.
2. Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en deg.
3. Ställ in i kylskåp 30 minuter.
4. Sätt ugnen på 150 grader.
6. Ta ut degen och gör ungefär matskedsstora bollar. Lägg eventuellt i en minimuffinsform. Tryck ett hål i mitten.
7. Klicka ca 1 tsk sylt i varje kaka.
8. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.
2. Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en deg.
3. Ställ in i kylskåp 30 minuter.
4. Sätt ugnen på 150 grader.
6. Ta ut degen och gör ungefär matskedsstora bollar. Lägg eventuellt i en minimuffinsform. Tryck ett hål i mitten.
7. Klicka ca 1 tsk sylt i varje kaka.
8. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.