Enchilada


4 Portioner

Ingredienser
500 g Köttfärs
Kokosolja, Smör eller Ghee att steka i
2 Tomater
1 gul Lök
3-4 Vitlöksklyftor, rivna
Kryddor som torkad paprika, chili, oregano, spiskummin, koriander, mm 
Oporocessat Salt
2 dl Parmesanost, riven

2 satser Pannkakor


Gör så här
1. Stek pannkakorna.
2. Bryn köttfärsen i fett.
3. Mixa tomater och lök till en slät sås.
4. Häll i tomatsås och buljong. Låt koka på svag värme tills all vätska kokat in.
5. Smaka av med kryddor, salt och vitlök.
6. Sätt ugnen på 200 grader.
7. Fördela köttfärsen på pannkakorna, ca 1 dl i varje, och rulla ihop. Lägg de med skarven ner i en form med bakplåtspapper.
8. Strö ost över.
9. Gratinera i ca 10 minuter eller tills osten smält. och de fått fin färg.
10. Servera med en klick syrad grädde och tomatsalsa.