Parmesanlax med Basilikasås och Strimlade Grönsaker


4 portioner

Ingredienser
4 Laxkotletter
50 g Parmesanost

2 dl hemgjord Créme Fraiche
1 kruka Basilika, finhackad
1 klyfta Vitlök, riven
Oprocessat Salt

1 Zucchini, spiraliserad
2 Morötter, spiraliserade
Kokosolja, Smör eller Ghee att steka i

Ca 100 g Färsk Spenat

Serveringsförslag: Kokt Broccoli

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg laxkotletterna på en plåt med bakplåtspapper. Riv ost över.
3. Ugnsstek 10-15 minuter.
4. Blanda alla ingredienserna till såsen 
5. Fräs grönsakerna i fett. Salta.
6. Fräs spenaten snabbt i fett och salta.
7. Servera laxkotletten med frästa grönsaker, broccoli, och sås.