Crostini med toppings


Crostini med olika toppings är uppskattade till förrätt eller som drinktillbehör. Här följer några olika förslag. Recept på crostini finns här.

***

Getoströra med fikon och Valnötter

Ingredienser
Hemgjord Cream Cheese av getmjölk
Fikon
Valnötter, grovt krossade
Honung

Gör så här
Bred getost på Crostinin. Dela fikonen i fyra delar och placera en klyfta på varje crostini. Strö nötter över och ringla sist över honung. Servera genast.

***

Tomatröra med Vitlök och Basilika

Ingredienser
2 Tomater, grovt hackade
2 tsk Olivolja
1 Vitlöksklyfta, riven
1 msk Basilika, hackad
Flingsalt

Gör så här
Blanda alla ingredienser och lägg en klick på varje crostini. Servera genast.

***

Cashewröra med gräslök

Ingredienser
Cashewröra
Gräslök

Gör så här
Spritsa cashewröran på crostinikexen. Klipp gräslök över.


***

Citronkräm med Rom och Räkor

Ingredienser
1 dl Crème Fraiche
0,5 Citron, skal och saft av
Flingsalt
1 msk Rödlök, fint hackad
Stenbitsrom
Räkor, kokta

Gör så här
Blanda crème fraiche, citron och salt. Klicka ut citronkrämen på crostini, strö lök över, toppa med stenbitsrom och räkor. Servera genast.