Smarrig kaka som även kan göras som tårta! Garnera med dina favoritbär eller frukt.
Ingredienser
3 msk smält Kakaosmör
2,5 dl Cashewnötter
0,5 dl Gojibär
2 msk Raw Kakao
2 msk Kallpressad Kokosolja
1-2 msk Honung (Kan uteslutas)
1 nypa Flingsalt
Frosting
1 stor mogen Avokado
6 stora Dadlar
15 torkade Tranbär
3 msk Kakao
3 msk Kakao
1 tsk Vaniljpulver
1 nypa Flingsalt
Ca 0,5 dl Vatten
Gör så här
1. Smält kakaosmöret.
2. Mixa nötter och gojibär till mjöl.
3. Tillsätt resten av ingredienserna till kakan och mixa till en slät smet.
4. Häll smeten i en form och ställ svalt tills det stelnat (gärna i frysen).
5. Mixa avokadon.
6. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa länge till en slät smet.
7. Bred krämen på kakan och skär eventuellt upp i bitar. Garnera med bär. .