Oxfilé med Béarnaisesås och Ugnsrostade Rotsaker


Ingredienser
4 st bitar Oxfilé tournedos á 150 g
Flingsalt
Kokosolja att steka i

1 stor Morot, i smala stavar
1 bit Kålrot, i smala stavar
1 bit Rotselleri, i smala stavar
8 Cocktailtomater, i halvor
1-2 Vitlöksklyftor, pressade
Flingsalt
Oregano, hackat
Timjan, hackat


Serveringsförslag: Kokt Broccoli, Grönsallad

Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg rotsakerna och tomaterna i en ugnsfast form med bakplåtspapper i. Strö över vitlök, salt, oregano och timjan.
3. Stek oxfilén försiktigt i kokosolja tills de är lagom genomstekta.
4. Sätt in rotsakerna i ugnen ca 15 minuter.
5. Servera oxfilén med rotsaker, béarnaisesås och kokt broccoli.