Isterkakor


Att baka med ister ger väldigt möra och frasiga kakor. Här med smak av kardemumma!

24 st

Ingredienser
1,5 dl Ister
1 dl Kokosolja, smält, utan smak
2 msk Honung, kan uteslutas
2 Äggulor
1,5 tsk Kardemumma
1 tsk Bikarbonat
1 dl Kokosmjöl
2,5 dl Mandelmjöl
1 nypa Flingsalt

Gör så här
1. Mixa eller vispa ister, kokosolja, honung och äggulor.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop.
3. Ställ smeten i frysen i 30 minuter.
4, Sätt ugnen på 175 grader. 
5. Klicka ut smeten i matskedsstora bollar på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ut dem till en kaka.
6. Grädda långt ner i ugnen i 7-8 minuter. Ta ut och låt svalna på plåten.