Chokladpralin med kolafyllning


.
Ingredienser
Choklad
1 dl Kakaosmör
0,5 dl Kakao
2 msk Honung
0,5 tsk Kokosolja

Kola
0,5 dl Honung
1 msk Mandelsmör
1,5 msk Kakaosmör
0,5 tsk Vaniljpulver

Pralinformar

Gör så här
1. Smält Kakaosmör till chokladen försiktigt. Vispa kraftigt.
2. Låt svalna till rumstemperatur.
3. Mixa kakao, honung och kokosolja. 
4. Blanda ner kakaosmöret och mixa.
5. Koka upp honungen till kolan. Låt småputtra 10 minuter eller tills honungen är mörkt bärnstensfärgad. Ta av från värmen. 
6. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om. Låt svalna 10 minuter.
7. Häll upp smeten på bakplåtspapper och låt svalna ca 30 minuter.
8. Rulla till bollar.
9. Fyll choklad i botten på chokladformarna. Ställ svalt
10. När chokladen stelnat, lägg i en kolakula och fyll på med choklad. 
11. Ställ svalt tills det stelnat.