Ingredienser
2,5 dl Vatten
3 msk Gelatinpulver
2,5 dl Honung
1 nypa Flingsalt
1 tsk Vaniljpulver
4 dl Kokos
1 msk Kakao
Gör så här
1. Smörj en form, ca 21*21 cm eller klä den med bakplåtspapper.
2. Häll hälften av vattnet bunken till hushållsassistenten. Strö över gelatin.
3. Häll resten av vattnet i en kastrull ihop med honung och salt. Koka upp. Stoppa i en termometer. 4. Fortsätt koka tills termometern visar 115 grader.
5. Sätt vispen på medium. Häll över honungsblandningen långsamt. Sätt vispen på högsta fart och fortsätt vispa i ca 10 minuter, tills blandningen är tjock och fluffig. Tillsätt under tiden vaniljpulver.
6. Häll över i formen. Låt stå svalt minst 2 timmar, tills det stelnat.
7. Blanda kokos och kakao i ett djupt fat.
8. Skär gräddbullarna i kuber och doppa snittytan i kokosblandningen.