1,5 dl Solrosfrön
1, dl Pumpafrön
1,5 dl Cashewnötter
1 dl Paranötter
1 dl Hasselnötter
1 dl Paranötter
1 dl Hasselnötter
1 dl Chiafrön
1 dl Mandelmjöl
0,5 dl Kokosolja, gärna utan smak
Ca 2 msk dl Honung (kan uteslutas)
Smakvariation
1 tsk Vaniljpulver
1 tsk Kanel
Torkad frukt och bär, t ex gojibär, jordgubbar, äpple, banan, papaya
Gör så här
1. Sätt ugnen på 125 grader.
2. Grovhacka nötter och frön och blanda alla torra ingredienser i en skål.
2. Grovhacka nötter och frön och blanda alla torra ingredienser i en skål.
3. Smält kokosolja och honung i en kastrull och häll över de torra ingredienserna. Rör om.
4. Strö blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda 20-25 minuter.
5. Ta ut plåten och låt svalna minst 30 minuter.
6. Tillsätt torkad frukt och bär. Förvara i burk med lock.