Ingredienser
10-12 Jordgubbar
Lager 1
5 dl Cashewnötter
2 dl Dadlar
2 Bananer
0,5 dl Kokosolja
2 tsk Vaniljpulver
0,5 dl Kokosgrädde
Lager 2
3 dl frysta Jordgubbar
3 dl frysta Blåbär
1 dl Kokosgrädde
2 dl Dadlar
Garnering
Ca 2 dl Blåbär
Gör så här
1. Halvera jordgubbarna och placera dem längs med kanten på insidan av en springform.
2. Mixa alla ingredienser till första lagret länge. Smeten skall vara helt slät.
3. Ställ i frysen Låt stå minst någon timma.
4. Mixa alla ingredienserna till det andra lagret länge.
5. Bred krämen över det första lagret och ställ tillbaka i frysen. Låt stå 2-3 timmar minst.
6. Ta fram glasstårtan i god tid innan servering. Är den genomfryst kan den stå i kylskåpet någon timma innan servering. Garnera med mer blåbär och servera!