1 tsk Flingsalt
3 dl Mandelmjöl
1 dl Kokosmjöl
1 dl Kokosmjöl
1 tsk Bikarbonat
0,5 dl Kokosolja, smält
1 msk Honung, kan uteslutas
1 msk Gelatin
0,5 tsk Kryddnejlika
0,5 tsk Kanel
0,5 tsk Ingefära
0,5 tsk Kardemumma
1 nypa Flingsalt
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Mixa rödbetor och ägg till en helt slät smet.
3. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa.
4. Klicka högar av smeten på en plåt med bakplåtspapper. Platta till och forma rundlar. Smeten skall vara ganska lös
5. Sätt in bröden i ugnen och kasta in en kopp med vatten under plåten. Grädda ca 10-12 minuter. Låt svalna på galler.
0,5 dl Kokosolja, smält
1 msk Honung, kan uteslutas
1 msk Gelatin
0,5 tsk Kryddnejlika
0,5 tsk Kanel
0,5 tsk Ingefära
0,5 tsk Kardemumma
1 nypa Flingsalt
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Mixa rödbetor och ägg till en helt slät smet.
3. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa.
4. Klicka högar av smeten på en plåt med bakplåtspapper. Platta till och forma rundlar. Smeten skall vara ganska lös
5. Sätt in bröden i ugnen och kasta in en kopp med vatten under plåten. Grädda ca 10-12 minuter. Låt svalna på galler.