4 Portioner
Ingredienser
1 l Köttbuljong
1 gul Lök, finhackad
3 msk Tomatpuré
Oprocessat Salt
1-2 st Ostskalkar från Parmesan
600 g Nötfärs
1 Morot, i tunna stavar
1 bit Kålrot, i tunna stavar
2-3 msk Basilika, hackat
2-3 Vitlöksklyftor, rivet
2-3 Vitlöksklyftor, rivet
Gör så här
1. Blanda köttbuljong, lök, tomatpuré, salt och ostskalkar i en stor gryta. Tillsätt köttfärs och låt koka ca 1 timma.
2. Tillsätt morot och kålrot och låt koka tills de är nästan färdigkokta.
3. Tillsätt basilika och vitlök. Låt koka upp och ta från värmen. Servera!
3. Tillsätt basilika och vitlök. Låt koka upp och ta från värmen. Servera!