Hamburgare


4 portioner

Ingredienser
Hamburgerbröd
4 Ägg
4 msk Kokosmjöl
4 msk Mandelmjöl
4 msk Kokosolja utan smak
1 nypa Flingsalt
1 tsk Bikarbonat

Sesamfrön att strö på

0,5 sats Hamburgersmet

Tillbehör
Tomater
Gurka
Gul Lök
Salladsblad

Serveringsförslag: Kålrotsfrites, Ajvar Relish eller Fermenterad Ketchup

Ingredienser
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda alla ingredienser till brödet i en mixer och mixa till en slät smet.
3. Lät svälla 10 minuter.
4. Är smeten för lös, tillsätt lite mer kokosmjöl.
5. Klicka ut smeten i åtta högar på en plåt med bakplåtspapper.
6. Jämna till högarna och forma till dem till rundlar.
7. Strö sesamfrön över fyra av rundlarna. 
8. Ställ plåten i mitten av ugnen och kasta in en kopp med vatten. Grädda ca 10-15 minuter, tills de fått fin färg.
9. Blanda pannbiffsmeten enligt receptet och stek pannbiffar.
10. Servera hamburgarna med tillbehör, kålrotsfrites och ajvar relish.