4 portioner
Ingredienser
Hamburgerbröd
4 Ägg
4 Ägg
4 msk Kokosmjöl
4 msk Mandelmjöl
4 msk Kokosolja utan smak
1 nypa Flingsalt
1 tsk Bikarbonat
Sesamfrön att strö på
0,5 sats Hamburgersmet
Tillbehör
Tomater
Gurka
Gul Lök
Salladsblad
Serveringsförslag: Kålrotsfrites, Ajvar Relish eller Fermenterad Ketchup
Ingredienser
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda alla ingredienser till brödet i en mixer och mixa till en slät smet.
3. Lät svälla 10 minuter.
4. Är smeten för lös, tillsätt lite mer kokosmjöl.
5. Klicka ut smeten i åtta högar på en plåt med bakplåtspapper.
6. Jämna till högarna och forma till dem till rundlar.
7. Strö sesamfrön över fyra av rundlarna.
8. Ställ plåten i mitten av ugnen och kasta in en kopp med vatten. Grädda ca 10-15 minuter, tills de fått fin färg.
9. Blanda pannbiffsmeten enligt receptet och stek pannbiffar.
10. Servera hamburgarna med tillbehör, kålrotsfrites och ajvar relish.
9. Blanda pannbiffsmeten enligt receptet och stek pannbiffar.
10. Servera hamburgarna med tillbehör, kålrotsfrites och ajvar relish.