Honungskanderade Apelsinskal


Ingredienser
2 stora Apelsiner
2,5 dl riven Kokos
2,5 dl Vatten
1,5 dl Honung

Gör så här
1. Skala apelsinerna med en potatisskalare. Strimla skalet.
2. Koka upp vatten i en kastrull. Sänk värmen och lägg i apelsinskalen. Låt sjuda i 30 minuter.
3. Häll av vattnet och torka apelsinskalen.
4. Häll vatten och honung i en kastrull. Koka upp. Sänk värmen och tillsätt skalen.
5. Låt sjuda i ca 1 timma. När honungssirapen är nästan borta, är det färdigt. Honungen får inte bli för mörk så håll ett öga på kastrullen.
6. Mixa kokosen till ett fint pulver. 
7. Ta ur skalen ur kastrullen och lägg i skålen med kokos.
8. Se till att alla skal täcks av kokos och lägg dem sedan på ett bakplåtspapper.
9. När de har torkat förvaras dem i en burk med tätslutande lock.