Räksallad på en bädd av gröna blad, kokta ägg och avokadoröra, toppat med rom, klippt gräslök och parmesanchips till!
4 Portioner
Ingredienser
2 Avokado, tärnat
8 Cocktailtomater, delade
Salladsblad, blandade
0,5 Rödlök, finhackad
1 Citron, saften av
Flingsalt
Flingsalt
2 Ägg, kokta och hackade
8 hg kokta Räkor
0,5 hg Laxrom
0,5 kruka Gräslök, klippt
Serveringsförslag: Majonnäs, Parmesanchips
Gör så här
1. Blanda avokado, tomater och lök i en skål. Smaka av med citron och salt.
2. Lägg lite gröna blad på tallrikar.
3. Fördela avokadoröran på de gröna bladen.
4. Lägg på räkorna.
5. Toppa med rom och gräslök. Servera med majonnäs och parmesanchips till.
Gör så här
1. Blanda avokado, tomater och lök i en skål. Smaka av med citron och salt.
2. Lägg lite gröna blad på tallrikar.
3. Fördela avokadoröran på de gröna bladen.
4. Lägg på räkorna.
5. Toppa med rom och gräslök. Servera med majonnäs och parmesanchips till.