Räksallad med Laxrom och Parmesanchips


Räksallad på en bädd av gröna blad, kokta ägg och avokadoröra, toppat med rom, klippt gräslök och parmesanchips till!

4 Portioner

Ingredienser
2 Avokado, tärnat
8 Cocktailtomater, delade
0,5 Rödlök, finhackad
1 Citron, saften av
Flingsalt
Salladsblad, blandade
2 Ägg, kokta och hackade
8 hg kokta Räkor
0,5 hg Laxrom
0,5 kruka Gräslök, klippt

Serveringsförslag: MajonnäsParmesanchips

Gör så här
1. Blanda avokado, tomater och lök i en skål. Smaka av med citron och salt.
2. Lägg lite gröna blad på tallrikar.
3. Fördela avokadoröran på de gröna bladen.
4. Lägg på räkorna.
5. Toppa med rom och gräslök. Servera med majonnäs och parmesanchips till.