1 dl Mandelsmör eller Cashewnötsmör
1 dl mos av Butternutpumpa
2 msk Kokosolja, smält
1 msk Honung, kan uteslutas
1 msk Honung, kan uteslutas
1 Äggula till pensling
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Mixa äggen.
3. Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt dem till äggen. Tillsätt resten och rör till en jämn smet.
4. Forma minibaguetter med fuktade händer och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Fukta händerna mellan varje baguette så går det enklare.
5. Pensla med uppvispad äggula och skär sedan skåror.
6. Grädda i ugn i ca 10-12 minuter. Låt svalna på galler.
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Mixa äggen.
3. Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt dem till äggen. Tillsätt resten och rör till en jämn smet.
4. Forma minibaguetter med fuktade händer och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Fukta händerna mellan varje baguette så går det enklare.
5. Pensla med uppvispad äggula och skär sedan skåror.
6. Grädda i ugn i ca 10-12 minuter. Låt svalna på galler.